Mint az egyik legnagyobb sí terület a világon, a Three Valleys vonzza a hatalmas számú látogató az ünnepi időszakban. Ha keres egy új módja annak, hogy csörög a karácsonyi és a szilveszteri, úgy az egyik utolsó pillanatban síutak a Three Valleys, ahol élvezheti számos ünnepi tevékenység.

Courchevel

Courchevel egy tökéletes hely a karácsony megünneplésére. Egész nap és este a 24., akkor képes lesz arra, hogy néz ünnepi felvonulások és a kicsik találkozhatnak Mikulást. Van még egy Carol koncerten kívül a turisztikai iroda és egy karácsonyi mise részt vehet. Rengeteg a helyi éttermek van egy különleges ünnepi menü szenteste, így ha asztalt foglalni akkor képes lesz arra, hogy kényeztesse magát egy csodálatos karácsonyi étel. Legyen tudatában annak, hogy azok nem gyakran erősen előzetesen nyilvánosságra hozzák, így ha kétségei vannak, érdeklődni telefonon keresztül, hogy vajon lesz felajánlás egy különleges karácsonyi menü.

Amíg te a Courchevel, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen az egyik “Chamallow” fél, hogy fut a szezonban, beleértve a Boxing Day rendezvényen. Ezek ünnepi félnek egy nagyszerű hangulatot és a középső (a neve is sugallja) a pörkölés mályvacukrot mint a tűz pit. Néha a helyi és vendég DJ-k fonó dallamok.

Másik nagy dolog Courchevel, hogy ellentétben sok üdülőhelyek, a felvonók és pályák nem zárja karácsony napján. Last minute síutak gyakran korlátozzák (mivel a jegyár és a rendelkezésre állás), hogy konkrét dátumokat, de akkor is, ha a nyaralás ível karácsony napján, akkor nem vesznek ki bármely síelés Courchevel.

Jiri Brozovsky – 2014

A foodies érdemes figyelembe venni a karácsony vagy a szilveszteri vacsora a Meribel. A high-end hotel és étterem, a Le Grand Coeur & Spa, kínál egy csodálatos nyolc fogásos karácsonyi ételek, köztük a szarvasgomba, a hagyományos szavojai sajtok, és kiváló minőségű húsok és tengeri ételek. A Szilveszter, az étterem egy másik, hasonlóan pazar, nyolc fogásos vacsora, beleértve a fésűkagyló, libamáj de hírlapi kacsa, borjú- és macaron. Csak azért, mert természetüknél fogva, last minute síutak lehet megszervezni a rohanás, ez nem jelenti azt, hogy nem érdemli világszínvonalú konyha! Jelentkezz be, és fenntartjuk a hely, így nem fog csalódni, de.

Val Thorens

Ha híve Aprés-Ski éjszakai élet, meg is találta: Val Thorens. Minden évben, szilveszteri, Val Thorens tartja a párt, hogy vessen véget minden fél számára. Az idei felállás még nem jelentették be, de akkor számíthat világhírű DJ-ig 01:00, valamint tűzijáték éjfélkor. Ez egy csodálatos módja a látogatók a Three Valleys köszönteni az új évet.

Röviden, akkor is, ha foglalás az utolsó pillanatban, síutak a Three Valleys körül az ünnepi szezonban ajánlatot rengeteg szórakoztató és vidám ünnepségek. Előfordulhat, egyéb események, amelyek felkeltik az érdeklődését is, hogy segítsen alkotják a tökéletes ünnepi ski nyaralás útvonalát.

Belinda Smythson dolgozik Ski Amis, a szakember sí utazási iroda és foglalás szolgáltatást nyújtó ragasztott ünnepek La Tania és olyan fantasztikus helyekre. Ha keres last minute síutak az önellátás vagy önellátó faház, tudunk segíteni. Egy luxus vagy jó ár-érték arányú síelni hívja Ski Amis.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.