Mi telelő a napon Spanyolországban először, mint a madarakat, hogy vándorolnak a tél. Vettünk kis házat itt, és szándékában, hogy jöjjön át a téli évente. Elegünk van a hideg, szürke nedves tél az Egyesült Királyságban. Eddig a legnagyobb meglepetés, hogy megszokja, hogy süt a nap szinte minden nap.

A ház egy tengerparti város, része egy spanyol közösség megszórva néhány angol nép. Szerencsénk volt, hogy több barátja már, és én kezdik megtanulni néhány spanyol szó ami bevásárló egyszerűbb! Ez kiemelkedő fontosságú, mivel úgy gondolom, ha egy másik országba kell integrálódni a helyi módja az élő és a vám- és megtanulják a nyelvet a lehető leghamarabb.

Az árak továbbra is kedvezőek itt a pillanat, és megvásárolhatja apartmanok 40.000 ott is rengeteg a város házak és villák, de az árak kezdenek emelkedni.

Micolo J – 2014

Sertés úgy tűnik, hogy a hús a választás itt, a fagyasztók tele takaros kis sovány szeleteket szépen elrendezett csomagolásban, az egyéni is úgy tűnik, hogy keverjük sertéshús marhahús finomkodik, akkor biztosan megkóstolta eltér Angus marha vagdalt! Az első hét után volt, elég volt a sertéshús és turnéztunk különböző áruházak különböző termékeket. Ez elképesztő, hogy csendes a szupermarketek különösen a délután; Az utak is.

Ez egy furcsa élmény vásárolni, ha nem tudod, elég, mit vásárol, és támaszkodhat árulkodó nyomok a csomagoláson vagy a kezében egy szótárt! Én többet várnak angolul, hogy beszélt a boltokban, mint egy tenger menti város.

Ugyanakkor örülök, hogy azt mondják, én vagyok a megállapítás, hogy az egész egy nagyon jó élmény, és nem vagyok otthon beteg egyáltalán, hogy ez azért van, mert tudom, hogy mi lesz visszatért Angliába néhány hónap múlva nem vagyok benne biztos, de Nagy volt szórakoztató felállításáról otthon van, és vásárlás a lényegét, és tudod, hogy minden nap tele lesz napsütés és kék ég, vagy szinte minden nap, egyébként!

Nekem van egy hobbi vállalkozás, amely futok otthonról, egy laptop, ami nekem érdeke nyugalom társam folytatja sport hobbi. Ez egy életmód tudok teljes mértékben ajánlom, hogy bárki fontolgatják kiadások tél a nap.

Hannah Gilbert – 2012

Ha túl keres egy hobbi vállalkozás, amely egyszerű beállítani, affiliate marketing lehet a válasz. Ez talán a legegyszerűbb módja annak, hogy a munka online minden amire szüksége van egy laptop és internet kapcsolat, így a munka szinte bárhol. Ha a munka egy mentor, hogy irányítsa és a vonat meg, akkor termékekre. Termékek szállítását is gondoskodnak, és gyakran értékesítési oldalakon biztosított is.

Tehát két álmaim befejezett össze, mik az álmaid? Készíts egy tervet, és megtalálják a módját, hogy végeztesse ki őket. Ne hagyja, amíg már túl késő, és élni sajnálja!

Könyvek akkor szeretném olvasni:

“Érezd a félelem és a Do It Anyway” Susan Jeffers.

“Kérdezd meg a Hold és a Get It!” Percy Ross

“Ébredjetek Óriás belül” Anthony Robbins.

“A hatalom a tudatalatti” Joseph Murphy.

“Speed ​​Reading és Speed ​​Memory” Tony Bazan

“Kiépítése Online Cash Cow” Anthony Barlow.

“Az amelyek iránymutatást ingatlanvásárlás külföldön

A nevem Anne Tehát, ha tényleg komolyan gondoljuk cseréje Your Day-Job & otthoni munkavégzés

Tekintse meg most az én Mentor – Sarah Staar a csodálatos videó COURSES mutatja, hogy pontosan hogyan ő lett a szuper partner és hogyan is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.